ORIENTA'T

I DESPRÈS DE L'ESO QUÈ?


Estàs a punt d'acabar l'ESO? És el moment de decidir.

Tens moltes opcions.... tant si has aprovat com si no.

En aquest crèdit de síntesi trobaràs els diferents camins que pots seguir.

Descobreix-los!

ACTIVITATS D'ORIENTACIÓ

El sistema educatiu a Catalunya compta amb gran varietat d'estudis: 3 modalitats de batxillerat, més de 240 titulacions de formació professional, més de 180 cicles d'ensenyaments artístics i més de 30 d'esportius, etc.
A més, si continues la teva formació, pots escollir entre un ampli ventall d'estudis universitaris (estudis de grau, estudis de màster, etc.), que estan adscrits a diferents branques de coneixement.
Com que decidir-se per una opció no és gens fàcil, en aquest espai t'oferim diverses eines i recursos per facilitar-te'n la tria.

AUTOCONEIXEMENT

En aquest apartat, hi trobaràs un qüestionari que avaluarà la teva personalitat, interessos i capacitats amb relació als entorns professionals. Hi pots consultar també la informació de suport específica per als alumnes, famílies i professors.

DE QUÈ T'AGRADARIA TREBALLAR?

En aquesta secció podràs conèixer les vies acadèmiques que tens al teu abast i trobar la que més s’adapta al teu objectiu professional.

MÓN LABORAL 

A l'hora de triar l'itinerari que seguiràs en acabar els teus estudis, et pot ajudar el fet de recopilar informació sobre l'ocupació o ocupacions relacionades amb els ensenyaments que vols cursar: com més informació tinguis sobre la professió o les professions que vols exercir i les sortides professionals dels estudis, més fàcil et serà escollir la formació adequada.

SOC

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada